Pāriet uz saturu

Grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Raksts: 6 burvju produkti jūsu virtuvē

6 magic products in your kitchen

6 burvju produkti jūsu virtuvē

Šodien mēs veiksim inventarizāciju. Mērķis: atrast dažus maģiskus produktus, lai mazinātu jūsu krampjus un citus simptomus, kas saistīti ar menstruālo ciklu.
😮 Vai tu zināji? Ökovor, jo vairāk apakšbikses tu ieliec savā grozā, jo vairāk BEZMAKSAS apakšbikses tu saņem - kamēr krājumi ilgst!

Uzziniet, kas ir šie 6 labvēlīgie pārtikas produkti mūsu dienās!


1. Ingvers
Ingvers ir pazīstams ar savām dabiskajām pretsāpju īpašībām, kuras tiek attiecinātas uz vairākiem bioaktīviem savienojumiem, kas atrodami augā. Visnozīmīgākie savienojumi šajā ziņā ir gingeroli, shogaols un zingerons. Šiem savienojumiem ir vairāki efekti, kas var veicināt tā spēju mazināt sāpes:


Pretiekaisuma īpašības:
Gingeroli, īpaši, ir nozīmīgas pretiekaisuma iedarbības. Iekaisums ir bioloģiska reakcija uz ievainojumu vai audu bojājumiem un bieži ir sāpju avots. Samazinot iekaisumu, ingvers var palīdzēt samazināt saistītās sāpes.


Prostaglandīnu sintēzes inhibīcija:
Ingvers ir pierādījis, ka tas kavē enzīma ciklooksigenāzes (COX) aktivitāti, kas spēlē galveno lomu prostaglandīnu ražošanā, kas ir ķīmiskie mediatori, kas iesaistīti iekaisumā un sāpēs. Darbojoties šādā veidā, ingvers var samazināt sāpes līdzīgi kā nesteroīdie pretiekaisuma līdzekļi (NPL), piemēram, ibuprofēns.


2.Magnijs

Magnijs var ietekmēt netiešu pretsāpju efektu uz ķermeni caur vairākiem mehānismiem, lai gan tas nav pretsāpes līdzeklis tradicionālajā izpratnē. Šeit ir daži veidi, kā magnijs var veicināt sāpju mazināšanu:

NMDA kanālu regulācija:
Magnijs darbojas kā dabisks N-methyl-D-aspartāta (NMDA) kanālu bloķētājs nervu šūnās. NMDA receptori ir iesaistīti sāpju pārvadē. Bloķējot šos receptorus, magnijs var palīdzēt samazināt sāpju sajūtu, īpaši tādās slimībās kā neirotropija vai neirotiskās sāpes.

Samazināta iekaisuma reakcija:
Magnijs ir pierādījis, ka tam ir pretiekaisuma īpašības. Tas var samazināt iekaisuma marķieru līmeni organismā, piemēram, C-reaktīvo olbaltumvielu (CRP) un interleikīnu-6 (IL-6), kas saistīti ar hroniskām sāpēm un iekaisumu.

Muskuļu relaksācija:
Magnijs ir būtisks pareizai muskuļu funkcijai. Tas var palīdzēt novērst vai mazināt muskuļu krampjus un spriedzi, iejaucoties muskuļu kontrakcijā, kas var būt sāpju avots.


3.Infūzijas
Noteikta veida augu un augu uzlējumi var būt pretsāpju iedarbība, pateicoties tajos esošajiem bioaktīvajiem savienojumiem. Šīs vielas var iedarboties uz ķermeni dažādos veidos, lai samazinātu vai atvieglotu sāpes. Šeit ir daži mehānismi, kā uzlējumi var būt pretsāpju līdzekļi:

Pretiekaisuma savienojumi:
Daudzas augu sugas ir dabiski pretiekaisuma īpašības. Piemēram, kurkuma un ingvers satur savienojumus, kas var kavēt proiekaisuma enzīmu un citokīnu ražošanu organismā, kas var palīdzēt samazināt iekaisumu un ar to saistītās sāpes.

Alkaloids:
Dažas infūzijas satur alkaloīdus, kas var ietekmēt centrālo un perifēro nervu sistēmu, lai samazinātu sāpju uztveri. Piemēram, vītolu mizas infūzija satur salicīnu, kas organismā tiek pārvērsts par salicilskābi, aspirīna priekšteci.

Flavonoids:
Šie antioksidantu savienojumi, kas atrodami daudzos augos, var palīdzēt samazināt šūnu bojājumus un iekaisumu, bieži vien rezultējoties sāpju mazināšanā.


4.Ēteriskās eļļas
Iespējams, jums ir lavandas vai piparmētru ēteriskā eļļa savās atvilktnēs? Izkliedēta, ieelpota vai iemasēta (sajaukta ar bāzes eļļu), tās brīnumaini palīdz mazināt krampjus un galvassāpes.


5.Balts etiķis
Baltais etiķis ir dabisks dezinfekcijas līdzeklis. Jūs varat pievienot nelielu daudzumu balta etiķa (apmēram ēdamkaroti) savam menstruālo apakšveļas skalošanas ūdenim, lai palīdzētu novērst smakas (vai ļaut tam iemērkt visu nakti, lai nodrošinātu rūpīgu tīrīšanu).

 

6.Rīsi
Aizpildiet kokvilnas maisiņu ar sausu rīsu un cieši aizveriet to. Rīsi dabiski saglabā siltumu, tāpēc ielieciet maisiņu mikroviļņu krāsnī vai cepeškrāsnī (ne pārāk karstā) uz dažām minūtēm, lai izveidotu dabīgu karstā ūdens pudeli. Tas arī darbojas ar žāvētām lēcām.

Šiem produktiem ir labvēlīgas īpašības, lai cīnītos pret sāpēm un diskomfortu, ko izraisa menstruācijas.

Papildus tam mūsu apakšveļa, būdama 100% dabiska, respektē PH un dabisko plūsmu, izvairoties no ķīmiskām vielām, kas maina mūsu maksts floru un izraisa vai palielina sāpes vai pat asiņošanu vai laiku, cik ilgi ilgst mūsu menstruācijas.

Izmēģiniet to un pastāstiet mums, kas jums vislabāk der!

Atstāt komentāru

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.

Visi komentāri pirms publicēšanas tiek pārbaudīti.

Read more

Damenhygiene in der Kindheit, Jugend und im Erwachsenenalter

Damenhygiene in der Kindheit, Jugend und im Erwachsenenalter

Im Laufe des Lebens machen Frauen verschiedene Veränderungen in ihrem Körper durch. Wie die Hormone können auch die vaginalen pH-Werte in verschiedenen Stadien variieren.Vom Säuglings-bis zum Erwac...

Lasīt vairāk
😱 Menstruation: 5 scary situations

😱 Menstruācija: 5 biedējošas situācijas

Tas ir noticis visiem mums kādā brīdī, kad mēs domājam, ka esam gatavi, jo mūsu sarkanais draugs nāk mūs apciemot un mums ir viss nepieciešamais, lai viņu sagaidītu, bet... Diemžēl viņai vienmēr ir...

Lasīt vairāk