Pāriet uz saturu

Grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Raksts: Kupidons pārradīts: Neierobežots ceļvedis mīlestībai un citām katastrofām

Cupid Reinvented: An Irreverent Guide to Love and Other Disasters

Kupidons pārradīts: Neierobežots ceļvedis mīlestībai un citām katastrofām

Kupidons Pārvērsts: Paplašināts Neievērojams Ceļvedis Mīlestībai, Smiekliem un Viss Starpā

Cupid Reinvented: Paplašināta Neievērojama Ceļvedis Mīlestībai, Smiekliem un Viss Starpā

Ievads: Pasaulē, kur Valentīndiena bieži šķiet kā aina, kas izgriezta tieši no spīdīgas romantiskas komēdijas, ar paredzamām sižeta līkločiem un cukurotiem beigu risinājumiem, es ierosinu, ka mēs soli atpakaļ. Atnesīsim nost tradicionālo mīlestības stāstu slāņus un iedziļināsimies humoriskākā, nedaudz sarkastiskā skatījumā uz mīlestību, pašnovērtējumu, biedriskumu un dāvanu došanas mākslu. Jo, atzīsimies, mīlestība ir pārāk sarežģīta, lai to ierobežotu ar šokolādes kārbu.

1. Pašmīlestības māksla: Romantizējot sevi

Pirms mēs pat sākam navigēt sarežģītajā romantisko attiecību tīklā, ir viena primārā attiecība, kas prasa mūsu uzmanību – attiecība ar pašu sevi. Šajā Valentīndienā pārdefinēsim romantiku, sākot ar mīlestību, kas patiešām ir svarīga: pašmīlestību. Tas ir par savu dīvainību pieņemšanu, savu sasniegumu svinēšanu un izpratni, ka pašaprūpe nav tikai moderns mirkļa tēmturis, bet dzīvesveids.

2. Pāri: Mīlestības komēdijas navigācija

Par tiem drosmīgajiem dvēselēm, kas ir nolēmuši uzsākt pāra ceļojumu, šeit ir ziņas: mīlestība ir lielākā komēdija no visām. Starp pārpratumiem, kas varētu būt tieši no "Es mīlu Lūsiju" epizodes, un maiguma mirkļiem, kas robežojas ar smieklīgu, dzīve kā pāris ir scenārijs, ko pat labākais rakstnieks nevarētu iedomāties. Šajā Valentīndienā svinēsim nepilnības, kas padara katru attiecību unikālu, un atcerēsimies, ka kopā smieties varētu būt visjaudīgākais afrodiziaks.

3. Ideāla dāvana: pāri materiālismam

Patērētāju laikmetā, kur dāvanas vērtība bieži tiek mērīta pēc cenas, es piedāvāju revolūciju. Šogad padarīsim dāvanas par kopīgām pieredzēm, par atmiņu radīšanu, kas ilgs daudz ilgāk nekā jebkurš materiāls objekts. Neatkarīgi no tā, vai tā ir kopīga kulinārijas nodarbība, galda spēļu vakars vai pat DIY projekts kā pārim, svarīgs ir kopīgi pavadītais laiks un smiekli, kas atskanēs nākamajos gados.

4. Viensējo dzīve: Svētki par individuālo brīvību

Un tiem, kas pārvietojas vientulības ūdeņos, atcerieties, ka šī diena ir arī jums. Būt vientuļam nav trūkuma stāvoklis, bet iespēja dziļi ienirt pašatklāšanā, pieņemt brīvību un izveidot ceļu, kas piepildīts ar iespējām. Rīkojiet pret Valentīndienas filmu vakaru, dodieties ārā ar draugiem vai vienkārši izbaudiet mieru un klusumu savā kompānijā. Mīlestība nāk daudzās formās, un pašmīlestība ir visu pamats.

5. Romantiskās mīlestības atklāšana: sarkastiska perspektīva

Visbeidzot, kad mēs izbaudām romantiskās mīlestības ideju, neaizmirsīsim to uztvert ar šķipsniņu sāls (vai sarkasma). Mīlestība ne vienmēr ir tāda, kā to attēlo filmās; tā ir nekārtīga, sarežģīta un dažreiz pat ļoti kaitinoša. Bet tieši šajā haosā slēpjas tās patiesā skaistums. Šajā Valentīndienā svinēsim mīlestību visās tās formās, ar visām tās nepilnībām, un atcerēsimies smieties, īpaši par sevi.

Conclusion: Šajā Valentīndienā es aicinu visus pieņemt plašāku, humoristiskāku mīlestības skatījumu. Neatkarīgi no tā, vai tā ir mīlestība pret sevi, kopīga dzīves trakuma baudīšana kā pārim, dāvanu jēdziena pārdefinēšana, vientulības svinēšana vai vienkārši smiekli par romantiskās mīlestības dīvainībām, atcerieties, ka dienas beigās mīlestība ir tas, ko jūs no tās veidojat. Ar mīlestību (un veselīgu humora izjūtu), ÖKOVOR.

Atstāt komentāru

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.

Visi komentāri pirms publicēšanas tiek pārbaudīti.

Read more

Four Yoga Postures to Calm the Menstrual Tide

Četras jogas pozas, lai nomierinātu menstruālo plūsmu

Sveiki, brīnišķīgās dāmas! Šodien mēs iedziļināsimies tajā mēneša laikā, kad mūsu dzemde nolemj rīkot pilnvērtīgu svinību bez iepriekšēja uzaicinājuma. Bet pirms jūs apsverat hibernāciju vai pārvē...

Lasīt vairāk
Breaking the Cycle: Menstrual Inequality, Menstrual Poverty, and the Sustainable Solutio

Pārtraukt ciklu: menstruālā nevienlīdzība, menstruālā nabadzība un ilgtspējīgs risinājums

  Menstruācija ir dabiska dzīves daļa miljoniem cilvēku visā pasaulē, tomēr daudziem tās pārvaldīšana kļūst par pastāvīgu cīņu menstruālās nevienlīdzības un menstruālās nabadzības dēļ. Šie term...

Lasīt vairāk