Pāriet uz saturu

Grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Raksts: Izdzīvojušās Jaunā gada apņemšanās!

Surviving New Year's Resolutions!

Izdzīvojušās Jaunā gada apņemšanās!

Laimīgu Jauno gadu, dārgie apņemšanās karotāji! Vai jūs uzrakstījāt savas apņemšanās uz vakardienas vakariņu salvetes starp tostu un vīnogām? Lieliski! Jūs esat soli tuvāk pievienošanās klubam, kurā ir tie, kas cenšas (un dažreiz izdodas) nepamest savas apņemšanās pirms 15. janvāra. Uz priekšu ar izaicinājumu!

 

Padoms 1: Mazie soļi, milzu lēcieni

Vēlies kļūt par nākamo Serena Viljamsa? Lieliski, bet sāksim ar kaut ko mazāk biedējošu. Sadaliet to milzīgo mērķi sīkos, pārvaldāmos gabalos. Piemēram, ja vēlaties uzrakstīt grāmatu, sāciet ar vienas lapas rakstīšanu dienā. Pirms to sapratīsiet, jums būs manuskripts, nevis tikai doma, kas pelda jūsu galvā!

Tip 2: Jaudar no rutīnas

Rūpniecība var šķist garlaicīga, bet tā ir maģiska. Ja tu pierod darīt kaut ko katru dienu, galu galā tavs prāts to pieņems kā daļu no tavas dzīves (jā, pat vingrošanu). Iedomājies, ka katru rītu skrien; pēc kāda laika tavs ķermenis pārstās domāt, ka tu bēg no kaut kā, un sāks to uztvert kā normālu. Apbrīnojami!

 

Padoms 3: Risinājumu draugi

Bēdas mīl sabiedrību, un tāpat arī Jaunā gada apņemšanās. Atrodiet draugu, ģimenes locekli vai tiešsaistes grupu, kas dalās jūsu mērķī. Šādā veidā, kad kāds no jums pievēršas, otrs var piedāvāt uzmundrinošu vārdu vai nelielu grūdienu (vai arī ironisku atgādinājumu, ja nepieciešams).

 

Padoms 4: Nesit sevi

Izlaidi dienu no sava plāna? Nekas liels. Tu esi cilvēks, nevis mašīna, kas programmēta uz perfekciju. Atslēga ir atgriezties pie plāna nākamajā dienā, nevis sodīt sevi par kļūdu. Atceries: panākumi nav par to, nekad nekrīt, bet par to, piecelties vienu reizi vairāk, nekā tu krīti.

 

Padoms 5: Svini panākumus

Izdevās ievērot savu vingrojumu plānu nedēļu? Izvairījies no saldumiem trīs dienas pēc kārtas? Svini! Tev nav nepieciešama parāde tavā godā, bet atzīt savus sasniegumus motivēs tevi turpināt. Un, ja kāds saka, ka tu svini "mazas lietas", aicini viņus pievienoties tavam apņemšanās izdzīvojušo klubam.

 

Conclusion:

Jaungada apņemšanās ir kā tas augs, ko tev uzdāvināja un, neskatoties uz visām grūtībām, joprojām ir dzīvs: tās prasa uzmanību, aprūpi un nedaudz mīlestības. Tāpēc rūpējies par savām apņemšanām, laistī tās ar centību un mīlestību, un baudi to ziedēšanu. Un atceries, ja līdz februāra vidum tu jau esi aizmirsis savas apņemšanās, vienmēr ir nākamais gads, lai mēģinātu vēlreiz (vai uzrakstītu tās pašas uz citas salvetes!).

Atstāt komentāru

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.

Visi komentāri pirms publicēšanas tiek pārbaudīti.

Read more

No one is left behind

Neviens netiek atstāts aiz muguras

"Cerību Dāvanas: Mūsu Ziemassvētku Iniciatīva, Lai Cīnītos Pret Menstruālo Nabadzību" Šajos Ziemassvētkos mūsu tiešsaistes menstruālo apakšbiksīšu veikals uzsāk īpašu iniciatīvu: "Cerības Dāvanas"....

Lasīt vairāk
The Mystery of Faded Panties: Is Your Vaginal pH a Suspect?

Noslēpums par izbalējušām apakšbiksēm: vai jūsu maksts pH ir aizdomās turētais?

Vai jūs kādreiz esat atvēris savu apakšveļas atvilktni un domājis, vai iekšā notika slepena ķīmiskā cīņa? Vai jūsu apakšbikses šķiet, ka ir zaudējušas cīņu pret izbalēšanu? Neuztraucieties! Mēs esa...

Lasīt vairāk