Pāriet uz saturu

Grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Raksts: Menstruālie apakšveļa un sildīšanas spilventiņi, obligāti jābūt jūsu menstruālā komplektā

Menstrual panties and heating pads, a must-have in your menstrual kit

Menstruālie apakšveļa un sildīšanas spilventiņi, obligāti jābūt jūsu menstruālā komplektā

Pēdējos gados esam redzējuši izcilu produktu parādīšanos sieviešu menstruālā cikla vajadzībām, piemēram, menstruālās apakšbikses un sildīšanas spilventiņus.

Daudzas sievietes ir pakļautas nepatīkamu menstruāciju sāpju pieredzei, kas var notikt pirms, laikā vai pēc menstruālā cikla.

Krampji ir sāpes, kas galvenokārt atrodas apakšējā vēderā, un to intensitāte atšķiras atkarībā no gadījuma. Tomēr krampjus var ārstēt vairākos veidos. Viens no tiem ir siltums, kur sildīšanas spilventiņi kļūst par galveno varoni.



Vai sildīšanas spilventiņi patiešām ir efektīvi menstruāciju sāpju mazināšanā?


Menstruālā sāpes ir stāvoklis, kas ir sastopams daudzām sievietēm viņu reproduktīvajos gados. Tiek lēsts, ka vismaz 4 no 5 sievietēm piedzīvo sāpes ar dažādu intensitāti pirms, laikā vai pēc menstruālā cikla.

Prostaglandīni ir viena no vielām, kas atbildīgas par šīm nepatīkamajām sāpēm. To galvenā funkcija ir izraisīt gludo muskuļu kontrakciju. Tas ir būtiski, lai izvadītu visus atkritumus no endometrija menstruālā cikla laikā.

Tomēr dažām sievietēm var būt nedaudz pārmērīga šīs vielas izdalīšanās. Tas noved pie daudz spēcīgākām un straujākām kontrakcijām.

 

Siltuma spilventiņi: Siltuma terapijas ieguvumi sāpju mazināšanai.


Viens no alternatīviem, kā mazināt menstruāciju krampjus un iegurņa iekaisumu, ko tie izraisa, ir siltuma terapija. Ir vairāki ieguvumi, ko var gūt.

  • Ietekme uz sāpju slieksni:

Siltumam ir pozitīva ietekme uz perifēro nervu sistēmu. Tas noved pie ievērojama sāpju sliekšņa paaugstināšanās. Tas dod mums uztveri, ka menstruālā sāpe ir daudz vieglāka.

  • Dzemdes relaksācija:

Viens no visredzamākajiem efektiem, ko rada siltums mīksto audu līmenī, ir pilnīga relaksācija, kas izraisa audu šķiedru izstiepšanos. Dzemde, kas sastāv no gludās muskulatūras, ļoti pozitīvi reaģē uz siltuma izraisītajiem stimuliem.

  • Dabisks pretsāpju un pretiekaisuma līdzeklis:

Siltums ievērojami palielina asins plūsmas sadalījumu muskuļos. Tas nodrošina labāku audu barošanu un skābekļa piegādi, tādējādi nodrošinot labāku atveseļošanos. Sāpes un iekaisums tādējādi var tikt samazināti daudz ātrāk.

Latvijā mēs esam izveidojuši galīgo spilvenu.

Ideāla siltuma un masāžas kombinācija, kas ne tikai atvieglo sāpes, bet arī stiprina iegurņa grīdu, stimulē un dedzina vēdera taukus, pateicoties tās masāžas-vibrācijas sistēmai.

Atklājiet to visu šeit!

Ja ciešat no intensīvām sāpēm, kas liek justies vājam un nogurušam, neuztraucieties! Daudzas sievietes cieš no šīm briesmīgajām krampjām. Pat ja tās ir sāpīgas, mums nevajadzētu ļaut tām sabojāt mūsu ikdienas rutīnas.

Vienmēr esi modrs un gatavs. Nēsā līdzi komplektu ar saviem EcoPads, ārkārtas apakšveļu un legingiem, un, protams, sildīšanas spilventiņu, lai justos daudz komfortablāk.

Atstāt komentāru

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.

Visi komentāri pirms publicēšanas tiek pārbaudīti.

Read more

😱 Menstruation: 5 scary situations

😱 Menstruācija: 5 biedējošas situācijas

Tas ir noticis visiem mums kādā brīdī, kad mēs domājam, ka esam gatavi, jo mūsu sarkanais draugs nāk mūs apciemot un mums ir viss nepieciešamais, lai viņu sagaidītu, bet... Diemžēl viņai vienmēr ir...

Lasīt vairāk
You are amazing, did you know that?

Tu esi brīnišķīgs, vai tu to zināji?

Saskaņā ar noteiktiem pētījumiem hormonālās svārstības menstruālā cikla laikā var desmitkārtīgi palielināt mūsu kognitīvo sniegumu (radošums, komunikācija utt.) 😮 Pietiekami, lai pārvērstu mūs par ...

Lasīt vairāk