Pāriet uz saturu

Grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Raksts: Nedaudz nepatīkamā ikmēneša ballīte: Krūšu sāpes un kā ar tām cīnīties

The not-so-fun monthly party: Breast pain and how to fight it

Nedaudz nepatīkamā ikmēneša ballīte: Krūšu sāpes un kā ar tām cīnīties

Katru mēnesi, kopā ar menstruālā perioda iestāšanos, iznāk simptomu karnevāls, un krūšu sāpes iegūst balvu par vienu no vistraucējošākajām. Šis kaitinošais viesis, tehniski pazīstams kā mastalģija, ir tik drosmīgs, ka būtiski ietekmē jūsu dzīves kvalitāti.
Tātad, ļaujiet mums kļūt nopietniem (bet ne pārāk nopietniem), lai izpētītu šī sāpīgā notikuma pamatcēloņus un dalītos ar dažām efektīvām stratēģijām, lai padarītu to par vieglāk pārvaldāmu viesi jūsu cikla svinībās.
 
Kāpēc krūtis izliekas traucēt tieši menstruāciju laikā? Nu, krūšu sāpes nav tikai kaprīzes. Tām var būt vairāki iemesli:
 
  • Hormonu izmaiņas: Estrogēns un progesterons, savā nebeidzamajā vilkmes spēlē, izraisa izmaiņas krūšu audos, izraisot sāpes, kas ir tikpat precīzas kā Šveices pulkstenis.
  • Sāļu uzkrāšanās: Izskatās, ka jūsu ķermenis nolemj, ka menstruācija ir labs laiks, lai atdarinātu ūdens balonu. Rezultāts: pietūkušas un jutīgas krūtis.
  • Jutība pret stresu: Kā lai dzīve nebūtu pietiekami stresa pilna, šis arī nolemj atstāt savu zīmi, pastiprinot tavu krūšu jutīgumu.
 
Sāpes mazināšanas stratēģijas, lai netiktu uzvarētām krūšu sāpēs Kad sāpes sevi paziņo, ir svarīgi, lai būtu arsenāls, ar ko ar tām cīnīties. Šeit ir dažas taktikas:
 
  • Atbalstošas krūšturiNe katrs lupatas gabals der; laba krūšturis menstruāciju laikā var izdarīt atšķirību starp sajūtu kā dieviete vai kartupeļu maisu.
  • Aukstas vai karstas kompreses: Atkarībā no jūsu klimata izvēles, šie var nomierināt hormonālo drāmu, samazinot iekaisumu.
  • Omega-3 piedevasIedomājieties viņus kā mazus ugunsdzēsējus, kas cīnās ar iekšējās iekaisuma liesmām.
  • Izvairīšanās no kofeīna un sāls: Lai arī atteikšanās no kafijas un frī kartupeļiem var šķist kā mokas, jūsu ķermenis jums pateiksies.
  • Maigi masāžasMazliet TLC (maiga mīlestība un rūpes) ar masāžām var uzlabot asinsriti un atvadīties no spriedzes.
 
Un kad skriet pie ārsta? Ja jūsu krūšu sāpes nolemj kļūt par mēneša zvaigzni vai nāk ar papildu satraucošiem simptomiem, ir laiks meklēt profesionālu palīdzību. Tas nav, lai jūs satrauktu, bet labāk būt drošam nekā nožēlot.
 
Conclusion: Lai gan krūšu sāpes menstruāciju laikā šķiet kā slikts joks no dabas, ar pareizajām zināšanām un dažām efektīvām stratēģijām jūs varat tām pieiet ar humoru un pārliecību.
 
Ökovor mēs esam apņēmušies sniegt jums vērtīgu informāciju un dot jums spēku, lai katru mēnesi jūs varētu teikt: "Nāciet, es varu ar jums tikt galā!"

Atstāt komentāru

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.

Visi komentāri pirms publicēšanas tiek pārbaudīti.

Read more

Weight Conscious: Understanding Your Role in Menstrual and Reproductive Health

Svara apziņa: Izpratne par jūsu lomu menstruālajā un reproduktīvajā veselībā

ÖKOVOR mēs izpētām sarežģīto deju starp ķermeņa svaru un hormonālo veselību. Šī ir vieta, kur mēs saskaramies ar patiesību par mārciņām — jo, runājot par menstruālo un reproduktīvo labklājību, svar...

Lasīt vairāk
Which relationship has been easier: Mom or Period?🤭👩‍👧

Kura attiecība ir bijusi vieglāka: mamma vai periods?🤭👩‍👧

Abi var būt neparedzami, dažreiz liek mums raudāt, un noteikti liek mums vēl vairāk novērtēt labās dienas. Tātad, es jums pastāstīšu par šīm dinamikām ar nedaudz humora un patiesīguma. - Day ...

Lasīt vairāk