Pāriet uz saturu

Grozs

Jūsu grozs ir tukŔs

Raksts: šŸ’„Tavas Ä·ermeņa supervara: Viss par maksts izdalÄ«jumiemšŸ¤«

šŸ’„Your body's superpower: All about vaginal dischargešŸ¤«

šŸ’„Tavas Ä·ermeņa supervara: Viss par maksts izdalÄ«jumiemšŸ¤«

Sveiki, Menstruālā Veselība Dievietes!
Šodien mēs runāsim par būtisku tēmu: maksts izdalījumi.
Jā, tā noslēpumainā Ŕķidruma, kas dažreiz liek domāt, ka mÅ«su Ä·ermenim ir sava prāta.
Atklāsim tās noslēpumus!
Kas ir maksts izdalījumi?
Vaginālais izdalÄ«jums ir Ŕķidrums, ko izdala sÄ«kas dziedzeri iekŔējā maksts, lai uzturētu Å”o zonu mitrinātu un aizsargātu. Tas ir kā maksts uzkopējs, kas vienmēr strādā, lai viss bÅ«tu tÄ«rs un kārtÄ«bā.
Vaginālās izdalīŔanās slepenā misija
Tā mērÄ·is ir notÄ«rÄ«t un aizsargāt maksti, kontrolējot pH, iznÄ«cinot vecās Ŕūnas un uzturot dzemdes kanālu veselÄ«gu. Tā ir tava paÅ”a tÄ«rÄ«Å”anas komanda, kas strādā 24/7.
Vaginālā pH loma
Izlāde un pH ir saistÄ«ti, novērÅ”ot nekaitÄ«gu sēņu un baktēriju pārmērÄ«gu augÅ”anu normālos daudzumos. JÅ«su pH veic laboratorijas Ä·Ä«miÄ·a cienÄ«gu darbu.
Vai jūs zinājāt...?
IzdalÄ«jumi satur mikroorganismus, kas veido maksts floru, novērÅ”ot vÄ«rusu, sēnÄ«Å”u un baktēriju ietekmi uz dzimumorgānu veselÄ«bu. Tas ir kā neredzama armija, kas cÄ«nās jÅ«su labā!
Vaginālais izdalījums: Jūsu kluss supervaronis
Vaginālais izdalÄ«jums ir kluss supervaronis, kas nepagurstoÅ”i strādā, lai uzturētu tevi veselÄ«gu. PateicÄ«bā par visu tā smago darbu, dod tam garÄ«gu paldies.
Un atcerieties! Klausieties savam ķermenim un konsultējieties ar profesionāli, ja pamanāt kaut ko neparastu. Izbaudiet savas dienas, zinot, ka jūsu maksts izdalījumi dara savu burvību.
VeselÄ«ba un laba maksts veselÄ«ba, brÄ«niŔķīgas menstruētājas!

Atstāt komentāru

Este sitio estĆ” protegido por reCAPTCHA y se aplican la PolĆ­tica de privacidad de Google y los TĆ©rminos del servicio.

Read more

Laughs and Reflections: World Cancer Day

Smejas un pārdomas: Pasaules vēža diena

Smejas un pārdomas: Pasaules vēža diena Sveiki, modes karalienes un tendences noteicēji! Pasaules vēža diena ir tepat aiz stūra, un kas varētu būt labāks laiks, lai runātu par to, kā izskatīties "b...

Lasīt vairāk
Menstruating has never been so comfortable: Benefits of cloth padsšŸŒŸ

Menstruācija nekad nav bijusi tik ērta: Auduma spilventiņu priekÅ”rocÄ«basšŸŒŸ

Vai esat dzirdējuÅ”i par auduma ieliktņiem? Ja nē, sagatavojies, jo tu drÄ«z iemÄ«lēsies. Ja jÅ«s jau par viņiem zināt, tad jÅ«s precÄ«zi zināt, par ko mēs runājam! Å odien mēs vēlamies jums pastāstÄ«t,...

Lasīt vairāk