Pāriet uz saturu

Grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Raksts: Smejas un pārdomas: Pasaules vēža diena

Laughs and Reflections: World Cancer Day

Smejas un pārdomas: Pasaules vēža diena

Smejas un pārdomas: Pasaules vēža diena

Sveiki, modes karalienes un tendences noteicēji! Pasaules vēža diena ir tepat aiz stūra, un kas varētu būt labāks laiks, lai runātu par to, kā izskatīties "brīnišķīgi", vienlaikus turpinot cīnīties pret sieviešu galveno ienaidnieku? Neuztraucieties, jums nav nepieciešama modes skatuve, lai uzvarētu krūts vēzi, bet stila pieskāriens un laba apziņas deva vienmēr padara cīņu jautrāku. Tātad, izvilksim dažus "trikus" no piedurknēm un apspriedīsim, kā izveidot modes paziņojumu pret krūts vēzi!

Tip 1: "Pašpārbaude: Vairāk prieka nekā selfijs"

Ja esi līdzīgs mums, tu, iespējams, uzņem vairāk selfiju, nekā vari saskaitīt. Kāpēc gan nepadarīt krūšu pašpārbaudes par savu ikmēneša selfiju? Ņem laiku, un kamēr to dari, pārliecinies, ka iepazīsti savu "aktīvu" tekstūru un kontūru. Jebkura izmaiņa, lai cik maza tā būtu, ir sarkans karogs. Un atceries, neviens selfijs nevar salīdzināties ar apmierinājumu, ko sniedz rūpes par savu veselību!

Tip 2: "Mamogrāfijas: 3D piedzīvojums, ko jums vajadzētu piedzīvot"

Nav nekas labāks par mammogrammu, lai pārbaudītu savas līdzsvara prasmes, kamēr cīnāties, lai paliktu pozīcijā. Bet nopietni, mammogrammas ir spēcīgs rīks agrīnai atklāšanai. Plānojiet tās regulāri; labāk izturēt nelielu diskomfortu, nekā ļaut vēzim pārņemt varu.

Padoms 3: "Iepazīstieties ar savu ģimenes vēsturi: Patiesā ģimenes sāga"

Tā vietā, lai apspriestu vecos ģimenes strīdus Pateicības vakariņās, uzsāciet jaunu tradīciju: runājiet par jūsu ģimenes krūts vēža vēsturi. Zināšana par ģenētisko vēsturi var palīdzēt jums pieņemt informētākus lēmumus par savu veselību. Un kas zina, varbūt tas būs visinteresantākais vakariņu sarunu temats.

Padoms 4: "Uzturiet veselīgu dzīvesveidu: vingrojiet un ēdiet brokoļus (dažreiz)"

Vingrinājumi un sabalansēta diēta ir kā supervaroņi jūsu cīņā pret vēzi. Neuztraucieties, jums nav jābūt olimpiskajam sportistam vai jāpārvēršas brokoļu mašīnā. Vienkārši pārliecinieties, ka nedaudz pārvietojaties un laiku pa laikam ēdat dārzeņus. Jūsu ķermenis jums pateiksies.

Padoms 5: "Runājiet ar profesionāļiem: jo Google nav ārsts"

Google var būt noderīgs daudzām lietām, bet, runājot par jūsu veselību, konsultējieties ar profesionāli. Ja jums ir jautājumi vai bažas par krūts vēzi, nevilcinieties runāt ar savu ārstu. Dr. Google nav medicīnas grāds, tāpēc labāk uzticēties īstiem ekspertiem!

Atceries, ka krūts vēzis ir nopietna tēma, bet ir arī svarīgi pievērsties tai ar apziņu un pozitīvismu. Es ceru, ka šis blogs palīdzēs tev palielināt apziņu un saskarties ar šo jautājumu ar smaidu uz sejas. Kopā mēs varam cīnīties pret krūts vēzi eleganti un spēcīgi!

1 komentārs

Thankful for every share that enriches our path. Your support means everything to us! https://www.authoritynutritionhelp.com/

dsdss

Atstāt komentāru

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.

Read more

Self-care during menstruation: Tips to feel better during your cycle

Pašapkalpošanās menstruāciju laikā: padomi, kā justies labāk cikla laikā

Menstruācijas ir dabiska daudzu cilvēku dzīves sastāvdaļa, taču tās var būt saistītas ar dažādām problēmām, sākot no sāpēm un krampjiem līdz garastāvokļa svārstībām. Šeit ir daži padomi, kā parūpēt...

Lasīt vairāk
💥Your body's superpower: All about vaginal discharge🤫

💥Tavas ķermeņa supervara: Viss par maksts izdalījumiem🤫

Sveiki, Menstruālā Veselība Dievietes! Šodien mēs runāsim par būtisku tēmu: maksts izdalījumi. Jā, tā noslēpumainā šķidruma, kas dažreiz liek domāt, ka mūsu ķermenim ir sava prāta. Atklāsim t...

Lasīt vairāk